Alla hjärtans dag har fått en delvis ny betydelse för mig i år.

Jag har vid alla undersökningar fått veta att jag har starkt och bra hjärta med en liten men ofarlig förändring i rytmen. För några veckor sedan vaknade jag med obehagliga känslor i bröstet så jag kollade pulsen. Det var inte alls bra. Uppehåll som motsvarade c. a. 5 slag och sedan uppåt 140 slag/min.
Jag ringde efter hjälp och kom in på lasarettet. Där kollade de EKG hela förmiddagen och vid middagstid satte de på ett par kablar och sedan sövde de mig för att göra en el-konvertering. Efter några minuter vaknade jag och doktorn sa ”det gick bra det här du kan åka hem i eftermiddag”.
Lite förvånad av att det gick så fort och lätt att få nystart och efter det har jag mått bra.
Startkablar på en gammal bil har jag ju använt ibland men att det var så bra på gamla gubbar trodde jag inte.